Therapie Zaandam bij psychologe Danielle Swart

Zo begint onze eerste afspraak: ‘Wat kan ik voor je doen?’ Je krijgt de tijd om je verhaal te doen. Op jouw manier en in jouw tempo. Voor de meeste mensen is dat een heel fijn moment; gewoon even alles uit de doeken doen aan iemand die helemaal op jou geconcentreerd is. Je zult merken dat ik aandachtig luister, dat ik doorvraag op sommige onderdelen en je help je verhaal én je vraag heel precies te verwoorden. We nemen er goed de tijd voor, zodat ik je aan het eind van die eerste afspraak kan vertellen wat ik denk dat er speelt en wat het plan van aanpak is dat ik voorstel. Zo heb je meteen na de eerste afspraak bij Therapie Zaandam houvast en een gevoel van richting.

Tussen de afspraken ga je aan het werk

Je zult merken dat je snel resultaat boekt met Therapie Zaandam. Tussen onze afspraken door krijg je huiswerkopdrachten die je op je weg helpen. Je kunt echt aan de slag; met opdrachten die soms gericht zijn op analyse of beschrijving, of het zijn juist ervaringsgerichte opdrachten, soms iets dat je kunt doen. Zo bouw je op een positieve manier aan jouw veranderproces.

Therapie Zaandam – een persoonlijke en positieve stijl

De basis van de behandeling is onderling vertrouwen en een fundamenteel gevoel van veiligheid voor jou. Cliënten voelen zich snel op hun gemak en hebben weinig moeite toch soms heel persoonlijke onderwerpen te bespreken. Dat komt vooral omdat ik zonder oordeel luister en dicht bij mijn cliënten sta. Verder waarderen cliënten vooral mijn directe, eerlijke en open houding. Ik draai bij Therapie Zaandam niet om de hete brei heen. Met zorgvuldigheid en tact zeg ik precies wat ik denk dat er speelt, ook als dat confronterend is en ook als het niet leuk is voor je om te horen. Dat heeft ook met gelijkwaardigheid te maken; we zijn allebei expert – ik in mijn vakgebied en jij in jou. We hebben elkaar nodig om succes te boeken.

Wat ik voor jou kan doen…

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 075 – 75 72 636 of vul het contactformulier in naar Therapie Zaandam.