Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Zaandam

Tarief en duur

Een individuele afspraak bij Psycholoog Zaandam – Danielle Swart kost € 95 per sessie. Bij een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie zijn er twee opties een korte en een lange sessie. De korte sessie duurt 45 minuten en kost € 115 en de lange sessie duurt 75 minuten en kost € 150. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Avond en weekend

Het is mogelijk om in de avonduren en in het weekend een afspraak te maken. De dagen waarop dit kan variëren. Neem telefonisch contact op met 075 – 75 72 636 voor de mogelijkheden.

Betalen en afzeggen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED. Een afspraak verzetten kan altijd. Graag wel minimaal twee dagen van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen.

Is het verzekerd?

Dat verschilt per zorgverzekeraar en per polis. Je doet er goed aan van tevoren te informeren bij je verzekering want het kan behoorlijk verschillen. Van helemaal vergoed tot een maximaal aantal sessies of ook helemaal niets. Ik kan je hier eventueel bij helpen. Veel mensen vinden het een hoop geregel terwijl ik het vrij snel voor je uit kan zoeken.

Contact

Heb je nog of vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem telefonisch contact op via 075 – 75 72 636 of vul het contactformulier in.